VIDEO – ”Bradul” de Crăciun din Piața Mare – Sibienii nu îl prea plac…

4.577

Faptul că municipalitatea sibiană a decis să renunțe la tradiționalul brad natural de Crăciun ce se amplasa an de an în Piața Mare în detrimentul unuia artificial, nu este deloc pe placul sibienilor. Acesta va fi aprins vineri la deschiderea Târgului de Crăciun.

UPDATE – Vecinii din Vâlcea râd de noi
Bradul de Crăciun de la Sibiu, montat în Piața Mare, este motiv că ironie pe internet. Vecinii de la Vâlcea spun că este cel mai urât într-o postare pe pagina oficială de Facebook a primăriei Râmnicu Vâlcea – DETALII AICI!
CITIȚI ȘI: Primăria Râmnicu Vâlcea ne ia la mișto – ’’Cel mai trist și mai urât brad de Crăciun e în Piața Mare!’’

ȘTIREA INIȚIALĂ
Bradul de Crăciun din Piața Mare, stârnește controverse. Cititorii Ora de Sibiu ne-au transmis mesaje prin care își exprimă dezamăgirea față de acesta, deși oficial el va fi aprins doar pe 16 noiembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun.20181114 205458 ”Nu știu dacă ați văzut ce brad avem anul acesta la Sibiu.. Este foarte oribil!!! Alții au brazi naturali, iar nouă de Crăciun ne-au pus un amărât de brad de aluminiu. Ne facem de râs!”, ne-a transmis o cititoare.
Amplasarea bradului este și ea diferită. Acesta este așezat în mijlocul Pieței Mari, în centrul cupolei. Are o înălțime de 11 metri și un diametru de 3,5 metri și este confecționat din aluminiu cu inserții luminoase LED.

Un brad cu "fainoshag" pentru Sibiu NU este un brad potrivit pentru acest târg. #vrembradinpiatamare

Publicată de STL MEDIA pe Miercuri, 14 noiembrie 2018

“Cred că este o schimbare binevenită, cu un mesaj clar că dorim să aducem elemente de noutate, dar și să ne apropiem de natură în alt mod. Și mai impresionant decât forma de reprezentare a bradului este faptul că acesta este o donație făcută comunității noastre de către firma Scandia SA, o companie sibiană.

Targul De Craciun Sibiu 2017 3 1
Așa a arătat Bradul de Crăciun amplasat în 2017 în Piața Mare

Le mulțumesc pe această cale pentru un cadou făcut Sibiului cu ocazia sărbătorilor”, spunea zilele trecute Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.  Video: STL Media

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
6 Comentarii
  1. Ciprian scrie

    Sper că e gluma.Ma uit și nu pot crede ce vad.Din cauza acestui așa zis brad nici nu o sa merg la Tîrgu să-l vizitez.

  2. Craciun scrie

    Urat brad de crăciun. Rusine. Ptr cei care li adus. Lăsați crăciunu sa miroasă a brad nu a plastic sau din cei facut. Rusine inca odata

  3. stefan scrie

    singura sansa a primariei sa iasa cu fata curata ar fi daca ar pune un banner mare pe biserica in locul unde era bradul explicand ceva de genul „am facut aceasta alegere deoarece e gratis si banii care erau alocati pt brad au fost donati unui camin de copii orfani pentru a le face un Craciun de poveste”, dar nu cred…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.