Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO viral – Bețiv în mijlocul drumului speriat de o fază de cascadorii râsului

1.379

Imaginile video de mai jos au fost surprinse pe o cameră de supraveghere montată într-un sat din județul Vaslui.

O înregistrare de pe o cameră de supraveghere dintr-un sat din Vaslui a devenit virală pe internet. Protagoniști sunt un om beat în mijlocului drumului și o căruță cu lemne tractată de o mașină. Imaginile sunt demne de cascadorii râsului.
Clipul a fost surprins de o cameră de supraveghere la finalul lunii trecute și, potrivit celui care a publicat imaginile pe Reddit duminică, întâmplarea a avut loc într-un sat din județul Vaslui, anunță Digi24.
El a dat detalii despre întâmplarea demnă de cascadorii râsului. Un bărbat ce pare să fie puternic sub influența alcoolului stă în mijlocul drumului și, la un moment dat, în cadru apare o căruță cu lemne tractată de o mașină.
În acest timp, căruța ajunge în șant din cauza vitezei cu care merge mașina, bărbatul din căruță își pierde echilibrul și cade „ca un sac de cartofi” de pe lemne, în mijlocul drumului.

Stai beat in mijlocul drumului, ce ar putea merge prost? from r/Romania


Cel din mijlocul drumului vede totul cu coada ochiului, se sperie și începe să meargă cu spatele până ajunge și el într-un șant. Calul a suferit câteva răni minore și nu este în pericol.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...