Premieră la Teatrul de Balet Sibiu- sold out

0 418

Premiera spectacolului „Fragile Love” și „Rhapsody in Blue”, în coregrafia neo zeelandezei Aleisha Gardner, se va dansa cu casa închisă. Toate biletele puse în vânzare de către Teatrul de Balet Sibiu pentru acest spectacol au fost epuizate.

Iubitorii dansului vor avea ocazia să se bucure miercuri, 21 noiembrie, de la ora 19, în Sala festivă a Bibliotecii Județene Astra Sibiu (Corpul A), de două povești spuse în pas de dans, pe muzica lui George Enescu și a compozitorului american George Gershwin.

Pe parcursul serii, publicul sibian va afla mai multe despre complexitatea și fragilitatea iubirii, prin intermediul ”Fragile Love”, o coregrafie care are ca sursă de inspirație o poezie a lui Randy Mascorro, transpusă în dans pe muzica lui George Enescu. Cei prezenți la eveniment nu vor rămâne, însă captivi în meandrele iubirii, pentru că, prin intermediul ”Rhapsody in Blue”, vor face cunoştinţă cu spiritul american. Compoziția cu același nume a lui Gershwin va da o notă dinamică serii, prin tonurile de jazz și printr-o coregrafie spontană, cu schimbări de ton și dinamism.

Întregul eveniment are o durată de o oră.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...