fbpx

Primăria Rm. Vâlcea cere scuze după postarea cu bradul de Crăciun din Sibiu – ”Este regretabilă”

2 3.225

Pe pagina de Facebook a Primăriei Râmnicu Vâlcea a apărut miercuri seara o postare defăimătoare la adresa bradului de Crăciun instalat în Piața Mare a Sibiului. După două ore a fost ștearsă, dar impactul a continuat în media și în în online.

Joi dimineața reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea au publicat pe site-ul instituției și pe pagina de Facebook o precizare:

”Postarea critică referitoare la bradul de Crăciun amplasat recent în centrul Sibiului este regretabilă, reprezintă o opinie strict personală a unuia dintre administratorii celor două pagini de promovare pe Facebook a Primăriei Râmnicu Vâlcea şi poate fi, eventual, justificată printr-un exces de patriotism local.
Această postare nu reprezintă poziţia Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea!

Începând din anul 2007, Târgul de Crăciun din Sibiu a însemnat un exemplu şi un ţel pentru orice administraţie locală din ţară, iar faptul că şi Râmnicu Vâlcea are, de anul trecut, o organizare asmănătoare se datorează lucrurilor minunate pe care le-am văzut la vecinii noştri de peste munţi. Le dorim mult spor organizatorilor Târgului de Crăciun 2018 din Sibiu şi toate cele bune vizitatorilor acestuia, invitându-i, totodată, să viziteze şi Târgul ”Decembrie Magic” din Râmnicu Vâlcea, ce se va deschide la 1 Decembrie, în cinstea Zilei Naţionale a României.”

CITEȘTE AICI POSTAREA DE PE PAGINA DE FACEBOOK A PRIMĂRIEI RÂMNICU VÂLCEA

Purtătorul de cuvânt al Primăriei râmnicu Vâlcea,Daniel Ionescu, a spus pentru Ora de Sibiu că nimeni de la Vâlcea nu a fost contactat de reprezentanți ai Primăriei Sibiu în legătură cu postarea de miercuri. ”Încă o dată, nu ne asumăm această postare, nu reprezintă poziția Primăriei Râmnicu vâlcea. Unul din administratorii paginii, cel care a făcut postarea, se va rezuma de acum încolo la comunicările Primăriei, fără a mai face aprecieri personale. Prin precizarea postată pe paginile noastre ne cerem scuze sibienilor și aministrației din Sibiu”

CITIȚI ȘI: VIDEO – ”Bradul” de Crăciun din Piața Mare – Sibienii nu îl prea plac…

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.