Black Friday vine cu oferte la apartamente. Profită și mută-te în ansamblul Belvedere Residence Sibiu

0 2.670

Black Friday, o zi ”vânată” de cei mai mulți români. Se cumpără absolut orice, de la telefoane la mașini. Așa că sibienii de ce nu ar profita de ofertă și nu ar cumpăra un apartament într-unul din cele mai frumoase zone rezidențiale din oraș? Belvedere Residence Sibiu vine cu o reducere de preț pentru Black Friday, dar care se extinde până la finalul lunii.

Black Friday care ține 15 zile
Dezvoltatorii Belvedere Residence Sibiu s-au încadrat zilei de Black Friday și au venit cu o ofertă ce trebuie luată în calcul: reducere de 1.000 de euro la apartamente pentru care se plătește avansul din 16 până în 30 noiembrie. Interesați? Păi trebuie să vă grăbiți, pentru că oferta este valabilă doar pentru primii cinci clienți care aleg să rezerve o locuință în acest ansamblu.
Predarea imobilului va fi în iulie 2019.

parter
Parterul blocului

Belvedere Residence – ansamblu rezidențial din Sibiu 
Belvedere Residence Sibiu se dezvoltă în cartierul Turnișor, pe strada Ogorului. Zona este una liniștită, departe de traficul orașului și în care se vor amenaja multe spații verzi.

Dezvoltatorul a încheiat deja prima etapă a construcțiilor, adică peste 120 de apartamente care deja sunt vândute.

cartier
Complexul Belvedere Residence de pe strada Ogorului

Cea de-a doua etapă va cuprinde patru blocuri cu 121 de apartamente și garsoniere, dar și două spații comerciale. Imobilele vor fi de tipul P+3E+R, unde la ultimul etaj apartamentele vor avea terase generoase.

Primul bloc, cel care beneficiază de oferta de Black Friday, va fi finalizat și predat în luna iulie 2019. Toate apartamentele se predau la stadiul ”la cheie”, ceea ce înseamnă că pereții sunt zugrăviți în alb, au centrală proprie prin condensare și radiatoare, uși de interior, parchet laminat, prize și întrerupătoare, tâmplărie PVC, interfon, obiecte sanitare în baie, gresie și faianță.

În plus, clientul își poate alege modelele de gresie, faianță, uși de interior și parchet dintr-o gamă diversificată de produse.

etaj retras
Etajul retras are o terasă generoasă

Apartamente cu garanție
Toate apartamentele din Belvedere Residence Sibiu se vând cu certificat de garanție. Adică, toate finisajele au o garanție de 3 ani. De 10 ani garanție beneficiază instalațiile electrice, de gaz, sanitare și cele termice, dar și zidăria, hidroizolația, termoizolația, învelitoarea din tablă și șarpanta.

O astfel de ofertă nu e de ratat, mai ales că dezvoltatorul acceptă orice fel de finanțare la achiziționarea unui apartament. Așa că numerele de telefon 0742198539, 0745633772 și 0740190192 vă stau la dispoziție pentru mai multe informații și rezervări, dar detalii puteți afla și de pe site-ul www.belvedere-residence.ro 

etaj
Planul etajului

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.