brad sibiu 4

Bradul de Crăciun din Piața Mare a ocupat mai toate zonele de știri ale zilei de joi. Dar, pe lângă acest subiect au mai apărut și late informații. Iată-le aici pe cele mai importante:

1- Se deschide Târgul de Crăciun – Lămuriri despre bradul artificial din Piața Mare

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide vineri, 16 noiembrie, la ora 19, anunțând apropierea sărbătorilor de iarnă. Târgul de Crăciun Sibiu s-a extins de la an la an, adăugându-se noi atracții. În această ediție s-a adăugat un patinoar care va rămâne deschis pe întreaga perioadă a Târgului.

Ora de Sibiu va fi în direct de două ori în legătură cu Târgul de Crăciun. Prima oară vom afla toate detaliile despre Târgul de Crăciun din Piața Mare din 2018, la ora 13.30, într-un interviu cu creatorul acestuia, Andrei Drăgan Răduleț. Apoi de la ora 19, vom intra in direct din Piața Mare de unde vom transmite deschiderea Târgului de Crăciun 2018.

2- Primăria Rm. Vâlcea cere scuze după postarea cu bradul de Crăciun din Sibiu – ”Este regretabilă”

Pe pagina de Facebook a Primăriei Râmnicu Vâlcea a apărut miercuri seara o postare defăimătoare la adresa bradului de Crăciun instalat în Piața Mare a Sibiului. După două ore a fost ștearsă, dar impactul a continuat în media și în în online.

3- Sibienii, revoltați de felul în care arată bradul din Piața Mare: „E o glumă”

Sibienii nu au o părere foarte bună despre bradul proaspăt amplasat în Piața Mare. Aceștia consideră că „totul e o glumă” și că nimeni nu și-a dat interesul în acest an pentru a avea un oraș frumos de sărbători.

4- Incendiu la subsolul unei grădinițe din Sibiu. Copiii evacuați

Un început de incendiu a dat alarma la o grădiniță de pe strada Avrig. Incendiul s-a manifestat la subsolul clădirii.

5- Mașină de poliție implicată într-un accident pe Calea Dumbrăvii

O femeie a fost rănită în urma unui accident în care a fost implicată o mașină de poliție petrecut joi dimineață pe Calea Dumbrăvii.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns