Polițiștii în misiune la Târgul de Crăciun din Sibiu

0 1.032

Vineri, 16 noiembrie, începând cu ora 18,00, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, se dă startul uneia dintre cele mai așteptate perioade a anului în municipiul Sibiu. Important pentru polițiștii sibieni este ca bucuria sărbătorilor de iarnă să fie în perfectă concordanță cu siguranța tuturor celor care vor participa la manifestările specifice perioadei.

În această seară, 10 polițiști din structurile de ordine publică și rutieră se vor afla în zona centrală a municipiului Sibiu pentru a se asigura că publicul prezent la evenimentul din această seară va petrece primele ore oficiale ale sărbătorilor de iarnă în deplină siguranță.

În acest context, recomandăm tuturor celor care intenționează ca în această perioadă să se deplaseze în centrul municipiului, să țină cont de sfaturile polițiștilor:
– Folosiți mijloacele de transport în comun pentru a evita crearea de ambuteiaje sau blocaje în trafic;
– Nu conduceți sub influența alcoolului;
– Parcați autovehiculele numai în locurile special amenajate, bine luminate și nu lăsați la vedere, în autoturism, bunuri de valoare: borsete, genți, telefoane mobile, laptopuri, aparate foto/video etc;
– În calitate de pietoni, circulați numai pe trotuar și traversați partea carosabilă numai prin locurile special amenajate și semnalizate corespunzător și numai la culoarea verde a semaforului.
– Păstrați telefoanele mobile, portmoneele sau orice alte bunuri de valoare în buzunarele interioare ale hainelor pentru a nu deveni victime ale hoților din buzunare;
– Păstrați gențile, rucsacurile în partea din față a corpului pentru a avea control permanent asupra bunurilor pe care le aveți asupra dumneavoastră.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...