S-a deschis cel mai modern self service din Sibiu – Lyo Car Wash

6.996

Mulți șoferi prețuiesc cu adevărat mașina pe care o conduc și vor să se simtă bine în ea și cu ea. Interzic celor care se urcă în mașină să mănânce și chiar să bea apă în interiorul autoturismului. Cât despre exterior, nu concep ca un fir de praf să se așeze pe caroserie și o spală o dată la câteva zile. Alții însă își spală mașina doar atunci când e absolut necesar. Pentru ambele categorii de șoferi și proprietari de mașini, în Sibiu s-a deschis o spălătorie self service ultra modernă. Lyo Car Wash răspunde tuturor exigențelor celor care își prețuiesc mașinile.

Self service la ultimele standarde
Lyo Car Wash s-a deschis pe strada Autogării nr. 6, chiar lângă sensul giratoriu de la intersecția cu strada Râului. E ușor de ajuns acolo și ușor de găsit chiar și pe timp de noapte, pentru că locația este foarte bine iluminată. Pe timp de noapte, da, pentru că funcționează non stop. Așa că dacă veniți de la un drum lung și vreți ca a doua zi mașina să fie curată, aici vă puteți opri la orice oră.
Spațiul este supravegheat video non stop, așa că atât mașina, cât și dumneavoastră veți fi în siguranță aici la orice oră.
Spălătoria are cinci piste pentru spălarea autoturismului, iar una dintre acestea este mai înaltă, pentru autoturismele de până la 3,5 metri.

IMG 20181115 WA0009

Self service – Speli mașina cum și cât vrei tu
Atunci când proprietarii au deschis spălătoria Lyo Car Wash, au luat în considerare faptul că în Sibiu există prea puține astfel de servicii. ”Am dorit ca spălătoria să fie una modernă, care să ofere condiții celor care vin aici. În plus, la spălătoriile clasice este o mare problemă cu angajații. Așa la noi se evită acest lucru, fiecare își spală mașina cum dorește și este singurul responsabil pentru ea la final”, spune proprietarul Lyo Car Wash.

Cei care vin aici au la dispoziție 6 posturi la aspiratoare și 5 pentru spălare exterioară. De la un bancomat se cumpără fise cu 2,5 lei. Aceleași fise se folosesc pentru aspirare, care durează 4 minute un ciclu, dar și pentru spălare, unde ciclul este de două minute.

43636108 1921599647961205 6946785889594900480 n

Produse ecologice, servicii unice

Soluțiile folosite la Lyo Car Wah sunt ecologice, iar apa este tratată pentru ca atunci când se usucă să nu lase pete pe caroseria mașinii. Spuma folosită este o spumă activă, ca și în cazul spălătoriilor clasice, dar cu un grad de agresivitate mult mai scăzut. Astfel clientul va fi în siguranță pentru că nu va folosi o spumă ce poate cauza arsuri sau iritații. În al doilea rând, nu are acel aspect de ‘’zăpadă’’ care stă pe mașină deoarece nu este aplicată cu lance de spumare în 3-5 litri de apa, ci prin pistol cu înaltă presiune și cu o cantitate mult mai mare de apa. În al treilea rând, această metodă este folosită ca și compromis între curățarea mașinii dar, foarte important și pentru protejarea ei de efectele negative ale spumei de la spălătoriile clasice (mătuire, albirea părților cromate).

IMG 20181115 WA0011

Ceea ce diferențiază Lyo Car Wash de celelalte spălătorii self service din Sibiu este programul ”Perie”. Asta înseamnă că dacă mașina este foarte murdară, selectând acest program se va putea folosi o perie spumantă. Este făcută din păr natural, ținută mereu în apă pentru a nu acumula particule de mizerie și se folosește OBLIGATORIU CU PROGRAMUL DE PERIE ACTIVAT, în așa fel încât pe tot parcursul folosirii din perie să curgă spumă curată.
Apoi, clătirea mașinii se face cu apa tratată care nu necesită ștergere pentru că la uscare nu va lăsa urme inestetice.

Cu o mașină curățată și spălată la Lyo Car wash, drumul nu poate fi decât bun!

#periesispuma#periedinparnatural

Publicată de Lyo Car Wash Sibiu pe Vineri, 7 septembrie 2018

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. eugen scrie

    Spălătoria se află la intersecţia străzilor Autogării şi Metalurgiştilor (nu Râului).

  2. un sibian scrie

    s-a deschis de cateva luni!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.