fbpx

SONDAJ: Vâlcenii stabiliți în Sibiu nu au motive să se simtă discriminați

0 1.902

Cetățenii din Vâlcea, stabiliți la Sibiu, nu au motive să se simtă discriminați, reiese dintr-un sondaj realizat pe pagina de Facebook Ora de Sibiu. Cifrele arată că, din cei 2.900 de votanți, 1.100 consideră că vâlcenii sunt discriminați, iar 1.800 susțin contrariul.

Astfel, 60% dintre participanții la vot sunt de părere că, cei care au ales Sibiul ca domiciliu, nu au motive să se simtă ca și cum nu ar aparține de comunitatea sibiană. Ba mai mult, mulți dintre ei spun că cetățenii din Vâlcea mutați în Sibiu și-au găsit locuri de muncă bine plătite în oraș și învață la școli de renume alături de restul sibienilor.

sondaj

Totodată, mulți dintre sibieni consideră că atitudinea vâlcenilor nu este tocmai potrivită, acesta fiind motivul „războiului”.
„Dacă și-ar lăsa <<aura>> de superioritate acasă, nu ar mai avea nimeni treabă cu ei”, a precizat Mădălina Ioana Carp pe Facebook.
„Adevărul este ca ăștia din Vâlcea au prea multe impresii în cap și nu știu sa fie respectuoși în societate. Aici în Sibiu nu e junglă, este un oraș respectat”, spune Cosma Aura pe Facebook.

Un participant la sondaj a adăugat un comentariu apreciat de mai multe persoane, menționând că mulți sibieni exagerează atunci când spun că toți vâlcenii sunt la fel.
„Mulți exagerați. Nu există pădure fără uscăciuni. Nu îi mai băgați pe toți în aceeași oală. Și una peste alta sunt și alte orașe mult peste Sibiu, asta pentru cei ce vin cu texte legate de vize și descălțarea la intrare în oraș”, a scris pe Facebook Lupu Marius.

Sondajul a fost realizat pe pagina de Facebook Ora de Sibiu. Îl poți vedea aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.