politia

Probleme mari pentru un tânăr de 20 de ani din satul Nou, după ce s-a urcat la volanul unei mașini deși nu deținea carnet de conducere. A reușit să provoace două accidente rutiere, ambele soldate cu pagube materiale, după care și-a continuat drumul către casă.

Este vorba despre două tamponări, ambele petrecute în Sibiu.
„Prima tamponare s-a produs miercuri, în jurul orei 22.50, la intersecția străzii Rahova cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde a acroșat un autoturism condus regulamentar, șoferul continuându-și deplasarea pe strada Oașa, unde, în jurul orei 23.00, a intrat în coliziune cu o altă mașină, de asemenea condusă regulamentar, fără a se opri nici de această dată în vederea soluționării pe loc a evenimentului. Din fericire, tamponările s-au soldat doar cu pagube materiale”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Următoarea seară, tânărul s-a prezentat de bună voie la sediul Biroului Rutier Sibiu și și-a recunpscut faptele.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a deschis dosar penal ”in rem” privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, conform art. 335 alin. 1 din Codul Penal, faptă pedepsită cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu