hardy foto csu
FOTO - CSU Sibiu / Adrian Bugariu

CSU Sibiu s-a impus vineri seară pe merit în fața celor de la U Cluj în eternul ’’Derby de Ardeal’’. Echipa lui Dan Fleșeriu a jucat excelent și nu a dat nici o șansă clujenilor. S-a terminat 85-77 (19 – 9 22 – 22 22 – 21 22 – 22) și galeria a fredonat la final noul cântec adoptat rapid de toată sala.

Emulație extraordinară la Sala Transilvania. Sibienii au venit cu mic cu mare să vadă baschet de calitate și s-a dovedit că au făcut o alegere excelentă. CSU și U Cluj au oferit un meci de zile mari care a avut de toate. Și încrâncenare, și spectacol, și tensiuni și încleștări pe parchet. Sibiul a început în trombă meciul, iar cele zece puncte acumulate în plus la finele primului sfert, aveau să fie decisive până la final. Clujul a dat imediat replica în sfertul doi, dar ai noștri au fost și ei la înălțime. Pratt a ’’mușcat’’ mai tot timpul din adversari, Hardy le-a înodat picioarele, iar Tamulis și Philmore ne-au arătat că merită să avem răbdare cu ei și că începe să le placă din ce în ce mai mult să joace la CSU.

După pauză regia a fost aceeiași. Clujul a încercat cu disperare să revină în joc, dar de fiecare dată băieții lui Dan Fleșeriu au știut să gestioneze momentele dificile și au remontat ecartul de zece puncte de pe tabelă. S-a terminat 85-77, iar CSU își trece în cont o nouă victorie importantă, după cea de săptămâna trecută cu Steaua.

Galeria la înălțime
CSU a avut (din nou) O GALERIE extraordinară. Sala a fost arhiplină și fanii i-au împins de la spate pe jucători. Suporterii au fredonat de câteva ori și noua piesă din repertoriu și asta spre deliciul echipei care a zburdat la propriu pe teren. Fanii au afișat și un banner prin care și-au exprimat dezamăgirea legat de situația echipei în ceea ce privește programarea antrenamentelor și meciurilor în Sala Transilvania.

Fleșeriu mulțumit de joc. Silvășan recunoaște supremația Sibiului
Cei doi tehnicieni au vorbit la final despre partidă.

Dan Fleșeriu a făcut din nou referire la problema pregătirii meciurilor, fiind nemulțumit că nu se pot antrena tot timpul la Sala Transilvania.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns