Ora de Sibiu
Știri in direct

Leacul unui doctor de 94 de ani împotriva gripei – Ce aliment consumă zilnic

584

Un doctor în vârstă de 94 de ani se protejează zilnic pentru a nu răci consumând un singur aliment. Se numește Murray Grossan și este medic ORL, iar în prezent încă profesează. Deși intră zilnic în contact cu zeci de persoane, a învățat cum anume se poate evita să se îmbolnăvească.

Deși a trecut de mult de vârsta pensionării, Murray Grossan profesează în continuare ca otorinolaringolog (ORL) la Institutul Grossan din Los Angeles, California.
Secretul său este unul extrem de la îndemâna tuturor, și anume: mănâncă iaurt zilnic.
Medicul a declarat că nu s-a mai îmbolnăvit de mai bine de 10 ani, iar acest mic truc îl ajută să își întărească sistemul imunitar.
Iaurtul are multe beneficii asupra organismului. Pe lângă faptul că întărește imunitatea, consumul regulat de iaur poate preveni creșterea în greutate. Totodată, acest „aliment-minune” protejează creierul. Cercetătorii spun că oamenii care consumă zilnic iaurt au o mai bună reacție în regiunile creierului care procesează emoțiile. De asemenea, iaurtul ajută la combaterea bacteriilor rele, cum ar fi E.coli și salmonella, ajutând tranzitul intestinal.

FOTO: doyouremember.com

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...