Ora de Sibiu
Știri in direct

Starea drumurilor județene din Sibiu

899

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, informează că la ora 11.00 pe raza Județului Sibiu se circula în condiții normale dar sunt zone unde carosabilul este umed, situație care favorizează formarea poleiului.

Dat fiind faptul că în acest sfarșit de saptămană se anunță căderi de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare vă informam ca societatea este pregatită să acționeze cu utilajele din dotare echipate cu lame si sărărițe. Pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această oră ninge slab și carosabilul este umed. În cursul nopții trecute între orele 03.00 – 07.00 s-a acționat cu o autobasculantă echipată cu lamă si sărărița (cu material antiderapant) pentru prevenirea poleiului.
’’Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător’’, spun cei de la Drumuri și Poduri.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...