Ora de Sibiu
Știri in direct

Lanț național de restaurante pe piața din Sibiu

1.296

Sibiul va avea cel mai probabil începând de anul viitor încă un restaurant de tip fast-food. Rețeaua grecească Hercule anunță că intră pe piața locală de la noi.

Lanțul de restaurante grecești de tip fast-food Hercule investește 1 milion de euro în extinderea la nivel național, fiind vizate în primă fază orașele Iași, Suceava și Bacău, iar apoi Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Oradea, Sibiu și Timișoara, anunță profit.ro. Rețeaua se va mări cu două noi unități în acest an și cu alte nouă pe parcursul anului viitor.
Extinderea va fi efectuată în două etape, în prima dintre fiind vizate orașele Iași, Suceava și Bacău, iar în cea de a doua, Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța. Oradea, Sibiu și Timișoara. În toate aceste 11 orașe, reprezentanții Hercule au ca prim obiectiv găsirea partenerilor pentru încheierea unor contracte în sistem de franciză. Hercule este un lanț de restaurante fast-food care promovează conceptul de tavernă tipic grecească, cu preparate și atmosferă specifice.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...