Lanț național de restaurante pe piața din Sibiu

1.445

Sibiul va avea cel mai probabil începând de anul viitor încă un restaurant de tip fast-food. Rețeaua grecească Hercule anunță că intră pe piața locală de la noi.

Lanțul de restaurante grecești de tip fast-food Hercule investește 1 milion de euro în extinderea la nivel național, fiind vizate în primă fază orașele Iași, Suceava și Bacău, iar apoi Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Oradea, Sibiu și Timișoara, anunță profit.ro. Rețeaua se va mări cu două noi unități în acest an și cu alte nouă pe parcursul anului viitor.
Extinderea va fi efectuată în două etape, în prima dintre fiind vizate orașele Iași, Suceava și Bacău, iar în cea de a doua, Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța. Oradea, Sibiu și Timișoara. În toate aceste 11 orașe, reprezentanții Hercule au ca prim obiectiv găsirea partenerilor pentru încheierea unor contracte în sistem de franciză. Hercule este un lanț de restaurante fast-food care promovează conceptul de tavernă tipic grecească, cu preparate și atmosferă specifice.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.