Performanță fabuloasă pentru Măgura Cisnădie – A eliminat o fostă campioană a Europei

0 1.084

Sportul sibian se bucură de o performanță unică. Handbalul reprezentat la cel mai înalt nivel prin Măgura Cisnădie, a reușit o calificare istorică în grupele Cupei EHF. Echipa sibiană a bătut cu 26-18, fosta campioană a Europei, Zvezda Zvenigorod.

La prima sa participare în Europa, Măgura Cisnădie a reușit un rezultat senzațional! Echipa pregătită de Alexandru Weber a reușit în această seară calificarea în grupele Cupei EHF, eliminând o echipă cu nume în Europa, fosta campioană Zvezda Zvenigorod, anunță gsp.ro.
Cu deficitul de 5 goluri din Rusia, Măgura a jucat timorat în prima parte, și scorul a fost egal, 10-10. Mai rămâneau 30 de minute de speranțe. Muntenegreanca Jasna Boljevici și Ada Moldovan au fost jucătoarele care au reaprins scânteia. Și golurile au început să curgă în poarta rusoaicelor.
„O repriză de vis! Apărarea a făcut diferența, iar în atac am marcat aproape la fiecare atac. Toată echipa a luptat admirabil și merită felicitări. O echipă mare, într-un oraș mic”, a declarat antrenorul Alexandru Weber.
16-8 a fost scorul reprizei a doua, unul care duce Măgura în premieră în grupe. „Publicul nostru a fost minunant. Veneam după o perioadă neagră, cu înfrângeri la Brăila, la Zvezda, cu Vâlcea, acasă. Dar am demonstrat că avem carcater și știm să ne mobilizăm în momentele importante”, a încheiat Weber.

Măgura 26
Boljevici 9, Ada Moldovan 7, Araujo 5, Apetrei 2, Fachinelo 1, M. Costa 1, Larisa Da Silva 1. Antrenor: Alexandru Weber
Zvezda 18
Irina Nikitina 5, Klimanțeva 4, Ilarionova 2, Natalia Nikitina 2, Zaharova 2, Listopad 1, Osipova 1, Țerkovniuc 1. Antrenor: Alexei Gumianov

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...