Deszăpezirea în Sibiu la prima ninsoare – Date oficiale de la Primărie

1 377

Prima ninsoare din acest sezon nu a pus prea mari probleme pentru traficul din municipiul Sibiu. Temperaturile au fost peste 0 grade, astfel că zăpada nu sa- depus pe carosabil, deși pe unele străzi mai puțin circulate a fost mâzgă.

În municipiul Sibiu ”firma contractată pentru asigurarea serviciilor de deszăpezire (Asocierea S.C Salubritate Deva – S.C Terra Building SRL) a intervenit pe străzile din municipiu începând din această noapte de la ora 1. S-a intervenit preventiv, cu împrăștierea de sare pe drumurile în pantă și rampă, precum și în sensurile giratorii.

De la ora 4 s-a ieșit din nou în teren cu 5 utilaje care au împrăștiat sare pe drumurile care alcătuiesc prioritatea I din punctul de vedere al traficului. La ora actuală în teren se mai află 2 utilaje care intervin pe principalele bulevarde, precum și 2 echipe care intervin manual pentru a degaja scările și porțiunile cu piatră cubică din zona centrală.

În stațiunea Păltiniș s-a intervenit de la ora 4 dimineața un utilaj care a îndepărtat zăpada și a împrăștiat sare”, a transmis Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. […] Deszăpezirea în Sibiu la prima ninsoare – Date oficiale de la Primărie […]

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.