fbpx

FOTO Două zile pline de baby și minibaschet, la Sala Transilvania

0 364

Sala Transilvania a fost, în perioada 17-18 noiembrie, gazda Campionatului Ardealului, turneu de baby și minibaschet organizat de Alpha Sport Team Sibiu. Patru cluburi au participat la această etapă a turneului, la categoriile U10 – U11.

Zeci de copii s-au întrecut sâmbătă și duminică pe parchetul Sălii Transilvania. Cluburile U BT Cluj Napoca, ACS Star Oradea, ACS Gladius Tg. Mureș și organizatorul turneului, Alpha Sport Team Sibiu, au participat la Campionatul Ardealului, toate cu câte două echipe, la categoriile U10 și U11.

Campionatul Ardealului Sala Transilvania 1

Două zile pline de baby și minibaschet
Turneul a debutat sâmbătă, la ora 12:30, cu partida dintre Alpha Sibiu și U BT, categoria minibaschet, după care au intrat pe teren și echipele de babybaschet ale celor două cluburi. Au urmat alte patru meciuri la cele două categorii de vârstă, între echipele U BT Cluj Napoca – ACS Gladius Tg. Mureș și ACS Gladius Tg. Mureș – ACS Star Oradea.
Campionatul Ardealului s-a reluat duminică, de la ora 9, cu partidele dintre ACS Star Oradea – U BT Cluj Napoca, Alpha Sibiu – ACS Star Oradea, ACS Gladius Tg. Mureș – Alpha Sibiu. Pe parcursul celor două zile copiii au oferit un baschet frumos și de calitate, fiind susținuți constant din tribune de numeroși suporteri.
„Am organizat în Sala Transilvania prima etapă a Campionatului Ardealului din acest sezon, vor urma alte trei etape organizate de restul echipelor angrenate în turneu. A fost un eveniment premergător turneului internațional care va avea loc în decembrie tot în Sala Transilvania – Alpha Basketball Tour Sibiu. Turneul de weekendul trecut s-a desfășurat în condiții foarte bune, echipele au jucat un baschet de calitate, iar cluburile care au venit la Sibiu au fost foarte mulțumite de organizare și de felul în care au fost primite aici. Mulțumim Sălii Transilvania pentru deschidere și amabilitate”, a declarat Alexandru Hulpuș, președintele Alpha Sport Team Sibiu.

Campionatul Ardealului Sala Transilvania 2

Alpha Basketball Tour devine competiție internațională
O nouă competiție adresată categoriilor U10 și U11 la baschet masculin va avea loc în Sala Transilvania între 8-9 decembrie. Alpha Sibiu organizează pentru al doilea an la rând turneul „Alpha Basketball Tour”, care din acest an devine internațional. Șase cluburi, printre care și unul din Serbia, vor lupta pentru trofeul competiției: Baschet Star Oradea, Sport Club Foka Kragujevac Serbia, Vest Activ Timișoara, Gladius Tg. Mureș, CSU Sibiu, Alpha Sport Team Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.