Ora de Sibiu
Știri in direct

Pregătire centralizată pentru CSU la Sibiu, Tg. Mureș și Mediaș

492

CSU Sibiu continuă pregătirea local, dar va pleca și la Târgu Mureș și Mediaș unde vor desfășura mai multe antrenamente și două partide de pregătire.

Având în vedere perioada de pauză competițională din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, prilejuită de meciul lotului național al României cu Kosovo, programat pentru 29 noiembrie 2018, BC CSU Sibiu are pregătit un program centralizat de pregătire în această perioadă.
Astfel, echipa noastră urmează să se antreneze la nivel local, până la finele acestei săptămâni, atunci când va pleca spre Târgu Mureș unde BC CSU Sibiu va juca un meci amical cu echipa locală, duminică, 25 noiembrie, de la orele 18:30.
Ulterior, galben-albaștrii vor merge la Mediaș acolo unde va rămâne câteva zile pentru antrenamente și un meci de verificare. Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM Mediaș ar urma să se dispute miercuri, 28 noiembrie 2018, ora 18:00.
”După o scurtă pauză, de câteva zile, dublă decât în mod normal, datorita faptului că nu avem programat nici un meci oficial în weekend-ul acesta, reluăm antrenantele de miercuri și revenim, din păcate, la aceiași problema: lipsa unei săli corespunzătoare pentru antrenament întrucât sala în care jucăm, sala Transilvania, este ocupată din nou pentru 2 săptămâni. Astfel, miercuri vom efectua antrenament la Aria, la sala de forță, și probabil, în parcul SubArini iar de joi până sâmbătă ne vom antrena în sala celor de la CSS. Duminică plecam spre Tg. Mureș, iar de luni ne vom pregăti la Mediaș. Așadar, înaintea meciului cu Dinamo din 4 decembrie vom avea doar 2 zile, din totalul de 14 zile, în care putem face antrenament în Sala Transilvania”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
După această perioada, BC CSU Sibiu revine la Sibiu unde în 4 decembrie 2018, de la ora 18:00 va primi vizita celor de la Dinamo-Știința București. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare doar online, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete luni, 25 noiembrie 2018.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...