Ora de Sibiu
Știri in direct

Polițiști sibieni, percheziții într-un dosar cu droguri

363

Polițiști din cadrul IPJ Sibiu au participat la mai multe percheziții în județul Gorj. Sibienii au fost chemați în ajutor de colegii de acolo într-un dosar ce vizează traficul de stupefiante.

Au fost făcute 32 de percheziţii domiciliare, pe raza a 13 judeţe, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri şi de produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma percheziţiilor au fost puse în aplicare 35 de mandate de aducere pentru destructurarea grupului infracţional organizat specializat în trafic ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„Din anchetă au rezultat indicii că, în anul 2018, pe raza judeţului Gorj, un bărbat de 33 de ani, din oraşul Rovinari, ar fi iniţiat şi, împreună cu alte două persoane, din localitate, ar fi constituit un grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri şi de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Astfel, la intervale regulate de timp, folosind societăţi de curierat rapid, aceştia ar fi comandat cantităţi importante de droguri şi produse susceptibile a avea efecte psihoactive, de la două persoane, din judeţul Cluj. Marfa ar fi fost ulterior porţionată şi distribuită pe raza judeţului Gorj. Totodată, în urma activităţilor efectuate, au rezultat indicii că cele două persoane din judeţul Cluj ar fi distribuit, în mod repetat, pe parcursul anului 2018, prin societăţi de curierat rapid, produse susceptibile de a avea efecte psihoactive pe raza a 11 judeţe din ţară”, se arată în comunicatul de presă.

Aceeaşi sursă precizează că poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Activităţile s-au desfăşurat împreună cu poliţişti din cadrul BCCO Craiova, SCCO Mehedinţi, BCCO Cluj Napoca, SCCO Bistriţa-Năsăud, BCCO Târgu Mureş, BCCO Piteşti, SCCO Vâlcea, BCCO Alba Iulia, SCCO Sibiu, BCCO Ploieşti, SCCO Dâmboviţa, BCCO Timiş, SCCO Caraş-Severin, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Gorj.
Sursa www.agerpres.ro

Primește titlurile instant

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...