Tâlhărie la Avrig – Bărbat snopit în bătaie și jefuit de doi localnici

686

Doi tineri din Avrig au profitat de faptul că un bărbat din Arpașu de jos a consumat alcool și i-au furat banii pe care îi avea în buzunar. Nu înainte de a-l bate crunt. Acum au fost prinși și se află în arest.

La data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au identificat și prins doi localnici, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei doi au fost arestați preventiv.

În fapt, în noaptea de 11/12 noiembrie, pe raza orașului Avrig, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Arpașu de Sus, a consumat băuturi alcoolice împreună cu cei doi avrigeni, pe care nu îi cunoștea, după care i-a rugat pe cei doi să-l conducă în stația CFR din orașul Avrig. Aceștia însă l-au dus pe bărbat pe un câmp mărginaș orașului, l-au lovit și i-au sustras din portofel suma de 1.350 de lei, lăsându-i suma de 50 de lei pentru a ajunge acasă.

În dimineața zilei de 12 noiembrie, victima a sesizat polițiștii cu privire la cele petrecute, în cauză fiind deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 19 noiembrie, în urma investigațiilor efectuate, s-a reușit identificarea și reținerea celor doi agresori, în vârstă de 17, respectiv 26 de ani, la data de 20 noiembrie instanța aplicând măsura arestării preventive față de cei doi pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Avrig.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.