Iohannis refuza PSD-ul – „Până după 1 decembrie nu va fi schimbat niciun ministru

0 185

Președintele României, Klaus Iohannis, a refuzat toate propunerile PSD pentru înlocuirea miniștrilor. Acesta a anunțat că, în această săptămână, nu va mai exista nicio schimbare de miniștri.

Șeful statului a declarat că nu este de acord să contrinuie la guvernarea din prezent, care „seamănă mai degrabă cu un carusel”.
„E imposibil să schimbi miniștri toată ziua – bună ziua, de asta se ocupă PSD. Cum să ne imaginăm că poate să funcționeze un guvern cu două remanieri într-o săptămână? În acest fel nu se poate continua”, mai spune Iohannis.

Totodată, Iohannis a specificat că cei din Guvern ar putea să mai și muncească, înainte de a înainta noi propuneri. Astfel, până după 1 decembrie, niciun ministru nu va mai fi schimbat.
„Această remaniere după remaniere va fi luată în analiză cel mai devreme după sărbătorile dedicate Centenarului și zilei de 1 Decembrie. Până atunci pot să vă spun că nu se va întâmpla nimic. Sărbătorile naționale trebuie respectate cum se cuvine. Nu cred că românii au nevoie de acest circ de remanieri înainte de sărbătoarea națională. Haideți să sărbătorim Centenarul așa cum se cuvine”, transmite Klaus Iohannis.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...