Ora de Sibiu
Știri in direct

Ministrul demisionar de la Transporturi – ’’Toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit’’

701

Lucian Șova spune că autostrăzile aflate în construcție nu sunt gata din cauză că în mare parte contractele sunt administrate necinstit.

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat, joi seara, într-o emisiune la B1 TV, că, de fapt, cauza pentru care nu sunt gata mai multe autostrăzi este administrarea deficitară a contractelor cu antreprenorii din domeniu.
„N-avem mai multe autostrăzi, pentru că toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care trebuiau să le administreze. Toți cei care reprezentau statul trebuiau să creeze condițiile ca antreprenorii să lucreze”, a afirmat Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, joi seara, într-o emisiune la B1 TV.
Oficialul de la Transporturi s-a referit la faptul că trebuiau îi evalueze corect, să îi monitorizeze, să le elibereze amplasamentele.
„Pe toate șantierele de autostrăzi și de căi ferate din România nu mai există nicio barieră administrativă în calea antreprenorilor să lucreze, dar șocul a fost foarte mare, pentru că s-au trezit într-o situație până acum, când câștigau bani din revendicări, fără a lucreze”, a detaliat Șova.
Ministrul demisionar s-a referit la faptul că acești antreprenori profitau de orice motiv, pentru a întârzia exproprierilor și pentru a nu finaliza lucrările.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...