Ora de Sibiu
Știri in direct

Sibianca asasinată în Spania – Cauza morții – Iubitul ei inchis pentru droguri

4.689

Sibianca ucisă în Zaragoza a fost împușcată în fața casei părinților ei. Maria Marian, în vârstă de 28 de ani a coborât din mașină și a fost întîmpinată de doi bărbați cu cagule. Rănită grav, tânăra a murit la scurt timp după atac. Cauza morții stabilită de legiști a fost un glonț care i-a intrat printre coaste și a atins inima, scrie abc.es.

Atacul s-a produs în cartierul rezidenția Torre Urzáiz, într-o zonă rurală de ține de Zaragoza. Sibianca împlinea luna viitoare 29 de ani, fiind născută în luna Revoluției din 1989. În momentul atacului, Marian Marian era cu una dintre surorile ei, cu care însă atacatorii nu au avut nicio treabă.

Potrivit surselor publicației spaniole abc.es apropiate investigației, una dintre pistele anchetatorilor este că uciderea sibiencei ar fi o reglare de conturi. Nu sunt ocolite nici alte ipoteze privint mobilul asasinatului. Potrivit acelorași surse, tânăra care e absolvit Liceul Onisifor Ghibu din Sibiu era iubita unui bărbat aflat în închisoare pentru o infracțiune legată de droguri.

Poliția caută în continuare cei doi bărbați care au fugit cu o mașină, imediat după asasinat.

Sursa: abc.es

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...