Ora de Sibiu
Știri in direct

Sibianca împușcată în Spania – Fostul diriginte tulburat de vestea primită

4.024

Moartea bruscă a Mariei Marian, sibianca împușcată miercuri seara în Spania, a șocat comunitatea sibiană și pe toți cei care au cunoscut-o. Vestea a fost primită cu uimire și de către fostul ei diriginte, Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

Maria Marian a absolvit liceul Onisifor Ghibu la clasa sportivă. A făcut volei și a jucat în echipa CSS Sibiu. ”În anul 2009 a terminat liceul. Era o fată liniștită, învăța în limite normale pentru clasa în care era, în funcție de timpul pe care îl avea, ca sportivă. Nu lipsea de la antrenamente, a luat BAC-ul din prima, nu a avut probleme de niciun fel”, își amintește fostul diriginte al tinerei.

Constantin Dincă spune că a ținut legătura cu Maria și după terminarea liceului. ”Am mai vorbit cu ea și după ce a terminat. Ultima dată de ziua ei, pe Facebook. Mi-a spus că se simte bine în Spania, că e mulțumită, parcă spunea că lucrează. Era acolo de ceva ani, cu părinții și sora ei”, povestește Constantin Dincă.

Aceleași cuvinte de laudă despre Maria le are o altă cunoștință. ”Era o fată calmă, ajuta pe toată lumea. Chiar și pe mine, când am avut o problemă, nu s-a dat înapoi de la ajutor. Era plecată de ceva ani în Spania, dar mai venea și în Sibiu. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva”, spune una din cunoștințele Mariei Marian.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. […] Sibianca împușcată în Spania – Fostul diriginte tulburat de vestea primită […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...