Incident de muncă pe Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea – Trei bărbați intoxicați

0 290

Trei angajați ai unei societăți comerciale de pe Platforma Chimică din Râmnicu Vâlcea sunt la spital, în urma unei intoxicații cu glicol. Unul dintre ei a fost găsit în stare de inconştienţă. Incidentul s-a petrecut vineri dupăamiază.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, prin 112 s-a semnalat faptul că la o societate comercială de pe Platforma Chimică din Râmnicu Vâlcea, în urma executării unor procese tehnologice de întreținere la o cisternă CF, a rezultat intoxicarea cu reziduri de substanță a trei salariați. Reprezentanţilor ISU Vâlcea precizează că, din primele date, este vorba de glicol.

Două persoane conștiente au fost transportate de ambulanța societății, iar o persoană în stare de inconștiență a fost preluată de un echipaj SAJ. În zonă a fost trimisă o autospecială şi echipajul CBRN, pentru monitorizarea eventualelor implicaţii în afara amplasamentului, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea. Autospeciala de cercetare CBRN este destinată intervenției în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice și radiologice și pentru decontaminarea personalului de intervenție și a celui afectat .

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.