Sibianca împușcată în Spania – Antrenorul de la volei, șocat de tragedie

1.612

Maria Marian, sibianca în vârstă de 28 de ani, ucisă în stil mafiot miercuri seara în fața casei din Spania, Zaragoza, a fost o sportivă apreciată și, totodată, premiată. A jucat, timp de opt ani, volei, fiind antrenată de Dan Gheorghiță, antrenor CSS SIBIU.

Tragicul eveniment a lăsat durere în sufletele tuturor apropiaților fetei. Cu toții își aduc aminte de ea ca fiind un om bun și sunt, totodată, în stare de șoc.

Dan Gheorghiță, cel care a antrenat-o mai bine de opt ani de zile pe Maria la Clubul Sportiv Școlar, spune că a fost un copil extraordinar, care a făcut performanțe în volei.

„Maria a fost eleva mea timp de opt ani de zile. Elevă la Liceul Teoretic <<Onisifor Ghibu>>, la secția sportiv. A fost un copil deosebit, avea calități foarte bune ca sportivă. Nu mai spun de toate medaliile pe care le-a obținut, printre care și titlul de campioană la junioare. A jucat practic într-o echipă deosebită, din generația ’89, cea mai bună generație a mea”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Dan Gheorghiță.

Antrenorul CSS Sibiu își aduce aminte cu tristețe de Maria și nu îi vine să creadă ce I s-a putut îmtâmpla tinerei.

„Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Maria era de câțiva ani plecată… dar tot timpul când venea în țară trecea să mă salute. La fel și Sorina, sora ei mai mare, pe care am văzut-o chiar în această vară. Veneau mereu în vizită, depănam amintiri, iar când Maria nu vedea, sora ei îmi transmitea că mă salută”, spune Dan Gheorghiță, antrenorul CSS Sibiu.

Vă reamintim că Maria a fost împușcată în cap, chiar în fața casei sale – CITEȘTE MAI MULTE AICI

Se pare că toată crima ar fi fost premeditată, o reglare de conturi, iubitul Mariei fiind închis pentru trafic de droguri – AFLĂ MAI MULTE AICI

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.