crima bucuresti 2

Duminică însângerată în orașul Buftea de lângă București. Un cetățean irakian și-a ucis concubina și apoi a înjunghiat și pe mama acesteia. Agenții de poliție sosiți la fața locului l-au împușcat mortal.

Un cetățean irakian în vârstă de aproximativ 50 de ani și-a înjunghiat mortal, la Buftea, concubina în vârstă de 30 de ani și pe mama acesteia de 50 de ani, iar la sosirea polițiștilor a devenit recalcitrant astfel încât agenții au tras asupra lui. Bărbatul a fost declarat decedat.
Reprezentanții Poliției Ilfov transmit că în jurul orei 17.30, au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, de un bărbat, de 50 de ani, cetățean străin, prin care a anunțat că și-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum și pe mama acesteia.crima bucurestiPolițiștii au mers la locul crimei, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, moarte, după ce fuseseră înjunghiate.
Agenții au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv și a încercat să-l înjunghie pe un polișțist, motiv pentru care acesta din urmă l-a împușcat. Ulterior, a fost declarat decesul bărbatului. Surse judiciare au precizat că atactorul era cetățean irakian.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns