Ora de Sibiu
Știri in direct

A cumpărat un depozit cu 500 de dolari și a găsit 7,5 milioane în el

1.619

Dan Datson, vedetă la emisiunea ”Războiul depozitelor”, a mărturisit că în timpul unei licitații a cumpărat un depozit în care era un seif, iar în acesta a găsit 7,5 milioane dolari.

Niciodată nu știi peste ce ai putea da într-un depozit abandonat: gunoaie sau adevărate comori. Povestea incredibilă a unei femei o dovedește. Incredibila întâmplare a fost povestită de Dan Dotson, una dintre vedetele emisiunii ”Războiul depozitelor”. El a dezvăluit că, în timpul unei licitaţii din Indio, California, o femeie a venit la el și i-a spus că soţul ei a cumpărat pentru şeful său o unitate cu 500 de dolari, care avea un seif în interior. ”Prima persoană pe care a chemat-o să-l deschidă nu a reuşit. Au chemat o a doua persoană, care a reuşit. De obicei seifurile sunt goale, dar de această dată nu a fost. Înăuntru erau 7,5 milioane de dolari cash”, a povestit pe Twitter Dan Dotson, citată de Digi24. Însă, comoara a adus și probleme. Noii proprietari au fost contactaţi de un avocat al vechilor proprietari ai depozitului, iar după mai multe negocieri, cei care au găsit banii au acceptat să păstreze 1,2 milioane de dolari şi au returnat restul de 6,3 milioane.
Dan Dotson nu a dezvăluit identitatea cumpărătorilor care au făcut descoperirea, dar a oferit presei fotografii cu banii, scrie Daily Mail.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...