Haute Couture și magie pe scena Teatrului Gong

0 539

Teatrul „Gong” din Sibiu prezintă sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 18:00, spectacolul de magie și quick-change „IAMSOS”. Evenimentul are loc în cadrul programului Sibiu Magic Show.

Victoria și Sos Petrosyan dețin patru titluri în Cartea Recordurilor (Guinness World Record) impresionând lumea întreagă prin numerele lor de quick-change. Acest stil de spectacol presupune schimbarea rapidă a unor costume într-un timp foarte scurt, sub privirile uimite ale publicului. Printr-o răsucire și o mișcare fină din încheietură, Victoria Petrosyan reușește să schimbe 16 costume diferite în doar 120 de secunde. Sos Petrosyan a creat o adevărată linie „haute couture” pentru scenă, garderoba acestora fiind reînnoită la fiecare 6 luni pentru a aduce mereu ceva nou în fața publicului. Programul de la Sibiu este un amestec de quick-change, dans și trucuri de magie, avându-i ca invitați speciali pe cei doi copii ai faimosului cuplu: Tigran și Sos Junior. Sos Junior a obținut, în 2015, premiul pentru cel mai bun artist de prestidigitație, în cadrul The Wizard Trophy International Magic Festival și a participat de curând la concursul italian de televiziune „The Illusionist” unde a câștigat marele premiu – The Las Vegas Trophy. „IAMSOS” are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat tuturor categoriilor de public.

Sos Tigran Petrosyan

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, cu un program de divertisment de înaltă ținută artistică dedicat întregii familii. Pornind de la spectacole ce jonglează cu vizibilul și invizibilul, într-o serie surprinzătoare cu numere de iluzionism, scamatorii, levitație, prestidigitație, clovnerie, pantomimă, circ și cabaret, ediția din acest an reunește în perioada 5 – 9 decembrie, în premieră națională, artiști din Belgia, Franța, Germania, România și Spania.

Accesul publicului la spectacolele din cadrul Sibiu Magic Show se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet la oricare din evenimente este de 9 lei, tarif unic.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.