Ora de Sibiu
Știri in direct

Sibianca Andra Andriuc a urcat pe podium la European Young Chef Award

213

Andra Andriuc, sibianca ce a reprezentat regiunea Sibiu la finala European Young Chef Award 2018 a reușit să ocupe locul 2. Concursul s-a ținut în Irlanda.

Andra a pregătit saramură de păstrăv. A adus toate ingredientele din Sibiu, astfel că juriul a putut savura gusturile transilvănene autentice.

Andra a avut la dispoziție două ore și jumătate pentru a pregăti preparatul.

La final juriul a fost impresionat de gustul unic al preparatului Andrei, astfel că sibianca a urcat pe locul al doilea în concurs.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...