Ora de Sibiu
Știri in direct

Cazare de 5.000 de euro în weekend-ul de 1 Decembrie, la Sibiu

552

Prețurile au explodat din nou la locurile de cazare din Sibiu. Pentru un sejur de două nopți, pentru două persoane, prețurile încep de la 550 de lei, însă pot atinge și suma de 21.325 de lei, adică aproximativ 4.600 de euro.

Este vorba despre minivacanța de 1 Decembrie și Sfântul Andrei. Potrivit graficelor de pe booking.com, se pare că doar 15 proprietăți din Sibiu mai au locuri disponibile, iar acelea sunt în număr foarte mic. Proprietarii pensiunilor și hotelurilor au profitat la maxim de această ocazie, astfel că au umflat prețurile considerabil, față de oricare alt weekend, de exemplu 14-15 decembrie, când turiștii pot închiria și camere la prețuri ce pornesc de la 102 lei.

Turiștii care vor însă să scoată mii de euro din cont, pot opta pentru varianta închirierii unei vile, care, în Sibiu, pentru două nopți de cazare, și anume vineri, 30 noiembrie, și sâmbătă, 1 decembrie, ar costa nu mai puțin de 21.325 de lei. Prețul este pentru întreaga vilă, care are o capacitate de 8 persoane. Asta ar însemna că o persoană trebuie să plătească suma de 1.333 de lei pe zi, deci 2.666 de lei pentru cele două nopți.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...