Ora de Sibiu
Știri in direct

Șoferii cu permisul suspendat primesc o veste bună – Proiect adoptat tacit

1.820

Conducătorii auto din România care au care au încălcat legislația rutieră și au permisul de conducere suspendat pot să solicite în viitor reducerea perioadei de suspendare în mai multe cazuri.

Totul conform unui proiect de act normativ ce a trecut tacit de Senat pentru că senatorii nu l-au votat la timp în plen. Votul decisiv va fi dat de către deputați. Dacă propunerea legislativă va ajunge să se aplice, spre deosebire de situația actuală, acești șoferi vor putea solicita reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce chiar dacă au mai beneficiat de măsura reducerii suspendării în ultimii trei ani sau au mai avut permisul suspendat în ultimii doi ani.
În prezent, pe lângă faptul că trebuie să treacă de un test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație și să aibă permis de conducere de peste un an de zile, adică să nu fie începător, un șofer care are dreptul de a conduce suspendat trebuie să se asigure că nu a mai solicitat reducerea perioadei de suspendare în ultimii trei ani sau în ultimii doi nu a avut permisul de conducere suspendat. sursa: avocatnet.ro

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. Mel spune

    Minunat. Se moare cu zile pe soselele din Romania din cauza soferilor inconstienti si bolnavi de boala vitezei si care vor sa demonstreze cat sunt ei de „tari” iar politicienii nostri luminati relaxeaza si mai mult legea in loc sa intre in forta sa opreasca aceste tragedii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...