Colectare cadouri pentru copii nevoiași la Târgul de Crăciun din Sibiu

725

Târgul de Crăciun din Sibiu împreună cu Asociația WeHelp sunt din nou parteneri ai programului „ShoeBox”, prin care oricine poate dărui un cadou de Crăciun copiilor cu o situație materială dificilă.

Cadoul din cutia de pantofi
“ShoeBox” este o inițiativă de ajutorare a copiilor din familii cu posibilități materiale reduse, campanie începută în anul 2007 de o familie din Cluj. Conceptul presupune ca donatorul să ofere unul sau mai multe cadouri cu un volum rezonabil, care să încapă într-o cutie de pantofi, de aici și denumirea ShoeBox. Cutiile trebuie să fie frumos ambalate și prezentate la centrul de colectare nesigilate pentru a fi sortate în funcție de viitorul destinatar. Aici sunt repartizate pe categorii: băiat sau fată, cu vârsta cuprinsă între 2 – 18 ani.
Pe lângă scopul caritabil al acțiunii, proiectul urmărește responsabilizarea celor care oferă cadourile, de aceea nu se acceptă donații în bani și se dorește ca persoanele care participă la această acțiune, să-și ia timp pentru a cumpăra sau a pregăti un cadou cu drag, pentru a ambala cutia și a o aduce la centrul de colectare.

Căsuța ShoeBox la Târgul de Crăciun din Sibiu
Și anul acesta în cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu colectăm cadourile dumneavoastră, în perioada 3-18 decembrie. Pentru informații poate fi apelat numărul 0752 227 862 (Ioana) 0757703155 (Alexandra), iar cadourile pot fi aduse de luni până duminică, la căsuța ShoeBox lângă Atelierul lui Moș Crăciun, din Piața Mare, între orele 16:00 – 20:00. Mai multe informații despre acțiunea de colectare de la Sibiu puteți găsi pe site-ul Asociației WeHelp www.wehelp.sibiu.ro sau pe www.shoebox.ro.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events for Tourism, inițiat în anul 2007 de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea, atmsofera și tradiția creată.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.