Concerte cochete la Christmas Food Carusel în Piața Huet

624

14 truck-uri cu cel mai gustos street-food din România au poposit miercuri în Piața Huet, iar până duminică, sibienii și turiștii se vor putea bucura de delicatese gătite pe patru roți, de la preparate mexicane la mâncăruri asiatice sau de la burgeri zemoși la eclere fine, în Piața Huet le găsesc pe toate.

Iar cum ambianța dă cu adevărat gust mâncărurilor, pe scena din Piața Huet se vor perinda în aceste patru zile o seamă de artiști ce vor prezenta genuri muzicale diverse. În această seară, de la ora 19, scena va fi acaparată de Lucia. Comparată ca stil cu Adele, Lucia este una dintre cele mai bune voci din muzica românească în acest moment iar muzica ei, cu influențe indie și pop te cucerește în totalitate. Vineri seară, pe aceeași scenă e rândul trupei Jazzybit să ridice cu câteva grade temperatura din Piața Huet. Trio-ul combină într-un mod energic jazz-ul și rock-ul dar nu se dă în lături nici de la interpretări în stil blues sau funk. Loud jazz, așa își descriu ei stilul muzical. Cu deja două albume lansate, trupa are peste 200 de concerte în primii 6 ani de activitate.

mail 1
Sâmbătă, de Ziua Națională a României, Christmas Food Carousel aduce în Piața Huet cea mai în vogă trupă sibiană a momentului. Domino sunt o trupă aparte în peisajul muzical românesc. Trupa este unică în primul rând prin combinația de instrumente folosite, țambal, chitară basă, trompetă și tobe dar și prin prezența scenică și selecția melodiilor tradițional românești reinterpretate în stil propriu și presarate cu secțiuni rock în cel mai pur stil. Ciuleandra, Bun e vinul ghiurgiuliu sau Song for Doina sună excelent pentru un concert ce sărbătorește cei 100 de ani de România. Duminică, Funk Corporation închid pe ritmuri de funk cea de-a doua ediție a Christmas Food Carousel.

Festivalul culinar din Piața Huet are loc între 28 noiembrie și 2 decembrie. Evenimentul își deschide porțile în fiecare zi la ora 12 și se închide la ora 23 iar concertele vor avea loc, în fiecare seară, la ora 19, cu excepția concertului Domino din 1 decembrie, care va începe la ora 21.

Christmas Food Carousel este un eveniment organizat de Asociația Events for Tourism în colaborare cu Focus Events și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.