Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Dezastru pe o stradă la doi kilometri de centrul Sibiului – Municipalitatea spune că ”se rezolvă”

1.459

Tot mai mulți sibieni se plâng de faptul că străzile pe care locuiesc sunt pline de noroi, iar șantierele începute au fost lăsate de izbeliște o dată ce a început vremea rea. Un astfel de exemplu este strada Dorobanților.

Locuitorii de aici sunt nemulțumiți că după schimbarea rețelei de canalizare lucrările s-au oprit iar strada este plină de noroi.

Reprezentanții de la Apă Canal spun că situația nu va rămâne așa. ”Acolo s-au făcut lucrări la rețeaua de canalizare, este adevărat, dar lucrările nu s-au încheiat. Firma care le face este obligată prin contract ca pe perioada iernii să mențină starea drumului cât de cât practicabilă. Zilele acestea se va pietrui pentru ca cei care locuiesc acolo să o poată folosi. Lucrările la canalizare se vor încheia în prima parte a anului 2019”, a explicat Thomas Roth, purtător de cuvânt al Societății Apă Canal Sibiu.

După ce lucrările Apă Canal se vor încheia strada va fi reabilitată și asfaltată.
”Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Sibiu a contactat conducerea Apă Canal și a dispus curățarea șantierului și aducerea străzii la un nivel carosabil pentru sezonul rece.Precizăm că în 2019 Primăria Sibiu va începe lucrarea de modernizare a carosabilului și a trotuarelor de pe această stradă, contractul fiind deja semnat pentru această investiție”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. Calin spune

    Si cine va suporta pagubele de pe casele locatrilor ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...