Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Zeci de saci cu donații ajung în județul Sibiu – Darurile vin tocmai de la Galați

555

O caravană filantropică, pornită din Galați cu destinația Alba Iulia, se oprește în data de 30 noiembrie și în județul Sibiu, pentru a lăsa mai multe pachete cu donații la Centrul de Plasament Orlat.

Caravana „Galațiul Dăruiește De Centenar” este inițiată de comunitatea RO100 Curățăm Galațiul cu sprijinul RO100 Sibiu, în urma unei campanii de colectare de bunuri organizată în Galați care a depășit orice așteptări: peste o mie de oameni au donat aproximativ 10 tone de haine, jucării și alimente, în doar două zile!

200 de saci de donații au fost încărcați în camionul care se îndreaptă acum spre Alba Iulia. În cei aproape 600 de kilometri ai traseului, caravana filantropică se va opri în 11 centre sociale din județele Brăila, Vrancea, Covasna, Brașov, Sibiu și Alba Iulia unde sunt așteptați de reprezentanții locali ai Platformei Romania100.

Prin caravana „Galațiul Dăruiește De Centenar”, comunitățile RO100 și-au propus să sărbătorească, într-un fel aparte, Ziua Marii Uniri. Drumul către Alba Iulia, de acum 100 de ani, este refăcut azi, dar nu oricum, ci ducând mesajul generozității și al implicării în comunitate. Caravana îi va lega simbolic pe toți gălățenii cu suflet mare de sutele de români aflați în nevoie, la care vor ajunge donațiile.

Platforma Romania100 reunește la nivel național peste 100 de comunități locale, incubatoare de implicare civică, al căror obiectiv este de a determina și menține o implicare cetățenească amplă.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...