Ora de Sibiu
Știri in direct

Guvernul Dăncilă a aterizat la Sibiu – Un autocar i-a dus pe miniștrii la Alba Iulia

606

Toți membrii Guvernului Dăncilă vor participa joi la o ședință solemnă în Sala unirii de la Alba Iulia. Cu toții au aterizat joi dimineața pe Aeroportul Sibiu.

I-a adus aici o cursă Tarom. Miniștrii Guvernului Dăncilă s-au îmbarcat apoi într-un autocar care i-a dus la Alba Iulia. Ședința solemnă de aici începe la ora 10:30.

News.ro anunță că programul anunţat include, de la ora 9.15, o vizită la Monumentul Unirii din Alba Iulia, iar ulterior premierul Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu IPS Irineu Pop, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Alba Iulia, la Catedrala Reîntregirii.
De la ora 10.00, Viorica Dăncilă va participa la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul.

Începând cu ora 10.30, se va desfăşura o şedinţă solemnă de Guvern, în Sala Unirii. La finalul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă va semna un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii.

De asemenea, Dăncilă va semna în Cartea de Onoare a Cetăţii Alba Carolina.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...