Ora de Sibiu
Știri in direct

Guvernul Dăncilă, huiduit la Alba Iulia – S-a scandat „Demisia!”

163

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat, joi, la Alba Iulia, pentru a vizita Monumentul Unirii și pentru a se întâlni cu IPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. În drumul lor spre statuia lui Mihai Viteazul, membrii Guvernului au fost huiduiți de către trecători, care scandau „Demisia!”.

Oficialii și-au continuat însă drumul spre Catedrala Reîntregirii, fără să întoarcă capul la strigătele oamenilor. La un moment dat însă, alți bărbați au strigat în urma lor: „Nenorociților, să vă fie rușine, nulitășilor! Sunteți nulități toți!”.

Programul a inclus vizita la Monumentul Unirii din Alba Iulia, apoi ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, după care, în Sala Unirii, a avut loc o ședință solemnă de Guvern. Dăncilă a semnat un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii. De asemenea, Dăncilă a semnat și în Cartea de Onoare a Cetății Alba Carolina.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...