Ora de Sibiu
Știri in direct

Guvernul Dăncilă, huiduit la Alba Iulia – S-a scandat „Demisia!”

153

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat, joi, la Alba Iulia, pentru a vizita Monumentul Unirii și pentru a se întâlni cu IPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. În drumul lor spre statuia lui Mihai Viteazul, membrii Guvernului au fost huiduiți de către trecători, care scandau „Demisia!”.

Oficialii și-au continuat însă drumul spre Catedrala Reîntregirii, fără să întoarcă capul la strigătele oamenilor. La un moment dat însă, alți bărbați au strigat în urma lor: „Nenorociților, să vă fie rușine, nulitășilor! Sunteți nulități toți!”.

Programul a inclus vizita la Monumentul Unirii din Alba Iulia, apoi ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, după care, în Sala Unirii, a avut loc o ședință solemnă de Guvern. Dăncilă a semnat un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii. De asemenea, Dăncilă a semnat și în Cartea de Onoare a Cetății Alba Carolina.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...