S-a lansat a treia ediție a cărții Femei puternice, femei de succes la Sibiu

0 901

Cea de a treia ediția a volumului Femei puternice, femei de succes!, care este o culegere de intreviuri cu cele mai importante doamne ale Sibiului, a fost lansastă în 27 noiemnrie, la Teatrul ”Gong”.

Sibiencele care prin munca și pasiunea pentru domeniul în care activează – și în care excelează – și-au prezentat poveștile despre succes și putere. ”Ducem acest proiect pas cu pas de 12 ani și aș dori să fac o observație: chiar dacă numărul doamenlor prezente în carte este tot de 50, ca și la prima ediție, atunci efortul nostru era mult mai mare, pentru că în funcțiile de conducere femeile erau mult mai puține. În urmă cu șase ani, numărul doamnelor a crescut vizibil, iar anul acesta, la cea de a treia ediție, când am pregătit lista cu posibilele nominalizări, am constatat că aveam peste 100 de nume. Dar, cu ajutorul unor domni reprezentativi pentru fiecare domeniu în parte, am reușit să facem o selecție a celor mai importante 50 de doamne care să facă parte din carte”, a spus Ioana Curta, inițiatorul proiectului.
În paginile cărții și-au găsit locul reprezentante din toate domeniile vieții publice sibiene: administrație, cultură, educație, medicină, business, justiție, sport, politică, mass-media. ”Sunt povești fascinante, povești despre succes, povești despre putere. Putrea de a crede cu adevărat în ceea ce faci, puterea de a o lua de la capăt atunci când totul părea pierdut. Dar cred că cel mai important, veți descoperi în carte puterea de a spune NU. Și aș vrea să vă spun acum ceea ce nu veți găsi în carte…nu veți găsi femei cu FAIMĂ. Pentru că faima o poți obține relativ ușor, prin diferite conjuncturi, însă ceea ce ați construit dumneavoastră este bazat pe muncă, pasiune și puterea de a crede că lumea este o scenă pe care femeile și bărbații o pot împărți în mod egal și își pot împărți succesul în mod egal”, le-a transmis celor 50 de femei puternice și de succes, Teodor Boantă, editor al lucrării.
Femeilor de succes din Sibiu le-a transmit un mesaj și primarul Astrid Fodor.femei de succes ”Sunt onorată să fiu inclusă în acest album, în compania unor doamne cu adevărat deosebite prin calitățile lor personale și profesionale. Am răsfoit cu plăcere albumul pentru că am găsit în paginile sale sibience care se disting prin faptul că sunt cu adevărat puternice și au știut să își dezvolte o carieră de succes, fără a-și pierde din feminitate. Îi felicit pe organizatori pentru faptul că au înțeles că astăzi, noi, doamnele, ne caracterizăm și ne place să fim caracterizate nu doar prin prisma genului nostru, a frumuseții sau a eleganței, ci și prin rezultatele profesionale pe care le obținem, având capacitatea și toate calitățile să performăm. Vreau să vă urez succes tuturor în continuare și să vă transmit “Sărbători fericite!” și un An Nou cu bucurii personale și reușite profesionale”, a transmis Astrid Cora Fodor, Primarul Municipiului Sibiu.
Proiectul s-a încheiat cu un dineu pregătit de Pardon Café&Restaurant, acompaniat de Gorgandin, vinuri din inima Transilvaniei și îndulcit de Mini Delights Studio.
”Pentru că ne dorim ca atât sibienii cât și turiștii care ne vizitează orașul să cunoască femeile puternice ale Sibiului, volumul va fi distribuit gratuit în instituții și în locuri publice din oraș”, a adăugat Ioana Curta.
Femei puternice, femei de success este un proiect organizat de Asociația s-Xplorator, în parteneriat cu Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Culturală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.