Ora de Sibiu
Știri in direct

Weekend-ul începe de joi la Cotton Pub – Trei seri fulminante cu trei DJ de top

640

Minivacanța de 1 decembrie aduce și la Cotton Pub mega surprize. Și dacă e vacanță, să fie distracție! Așa că sărbătoarea începe încă de joi seara, când toți cei cu numele de Andrei și Andreea primesc din partea casei o sticlă de vin spumant.

Toți cei care vor veni în club și neapărat să poate numele de Andrei sau Andreea, vor primi din partea casei o sticlă de vin spumant. Cu așa ofertă, sărbătoriții nu ar mai trebui să stea pe gânduri ci să își ia prietenii să să plece deja către Cotton. Vă veți distra pe ritmurile mixate de Dj Alexander Augustin.

Și cum cu siguranță le va plăcea ce găsesc acolo, ar fi indicat să continue distracția și vineri seara, pentru că va mixa Johnny DaMix. Nu mai e cazul să spunem că este un super DJ are va face super atmosferă, ceea ce înseamnă super distracție.

Și cum trei este cifra norocoasă, a treia zi de fun în Cotton Pub nu e de ratat. De 1 decembrie, după ce se sărbătorește Centenarul tinerii au locul propriu în care se dezlănțuie: Cotton Pub, evident! Bogdan Popoviciu revine la platane cu cele mai tari mixuri.

Așadar, Cotton Pub este răspunsul pentru cei care doresc să se distreze în minivacanța de 1 decembrie. Dar nu trebuie să uite de rezervări, care se fac la numărul de telefon 0752.268.866.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...