Ora de Sibiu
Știri in direct

Clipul dedicat Centenarului României făcut de Guvern – Este plin de greșeli și conține imagini din alte țări

518

Guvernul României se laudă că a făcut un super clip de promovare pentru țara noastră, acesta fiind dedicat Centenarului. Din păcate însă acesta este plin de erori gramaticale şi conţine și imagini din alte ţări.

În filmul de patru minute, proiectat la începutul şedinţei solemne de joi, din Sala Unirii de la Alba Iulia, scenariul vorbeşte despre „ţara munţilor falnici mângâiaţi de norii cerului albastru”.
Lucrurile se amestecă apoi puţin. Guvernul vede ţara ca pe „grădina Maicii Domnului” şi „ţara nemuritorului Dracula”, „sălaş pentru ultimii lupi liberi din Europa”. Un moment ilustrat cu imaginea unui lup liber, dar… dintr-o pădure din Norvegia.
Fotografia, realizată de un fotograf norvegian, poate fi cumpărată de pe site-ul Shutterstock cu un preţ care variază între 50 şi 169 euro, în funcţie de calitate.
Grâul din Rusia ilustrează momentul în care se vorbeşte despre „ţara câmpiilor unde lanurile se unduiesc în bătaia vântului”. Imaginile pot fi cumpărate, de asemenea, de pe internet.

Clipul, care poartă pe el sigla Guvernului, se încheie cu mesajul „La mulţi ani România” – scris greşit. Cei care l-au realizat nu au pus virgulă înainte de numele ţării, anunță Digi24.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...