VIDEO Începe Ora de Psihologie. Discutăm probleme de cuplu LIVE, luni, de la ora 17

302

Luni, 3 decembrie, de la ora 17, începe noul proiect Ora de Psihologie. Fiecare întâlnire va fi LIVE, astfel că dumneavoastră puteți participa în mod direct la fiecare intervenție.

Eduard Puiu este psihologul alături de care vom încerca să deslușim atât cât se poate tot felul de întâmplări din viața fiecăruia dintre noi, să dăm răspunsuri la întrebări care ne macină. Vor fi abordate probleme de cuplu, de parenting, dar și probleme de psihologie care pot apărea în viața oricui.

video

Pentru că dumneavoastră sunteți al treilea partener de discuții puteți trimite întrebările voastre pe paginile de Facebook Ora de sibiu, Ora de Mediaș și Psiholog Eduard Puiu, acestea fiind paginile pe care se va transmite proiectul LIVE.
În fiecare vineri vom anunța tema de lunea viitoare. Așa că…prima temă pe care o vom dezbate va fi chimia dintre două persoane. Vom vedea ce înseamnă acest lucru, este doar o vorbă sau chiar se întâmplă ceva la nivel chimic, cum se manifestă acest lucru, dacă este suficient pentru a închega o relație sau dimpotrivă, nu contează acest aspect. Acestea sunt propunerile noastre, iar pe dumneavoastră vă așteptăm cu alte întrebări și teme pentru intervențiile viitoare.

NE ÎNTÂLNIM LUNI, 3 DECEMBRIE, DE LA ORA 17, pe paginile de Facebook Ora de Sibiu, Ora de Mediaș Ora de Șelimbăr și Psiholog Eduard Puiu pentru a înțelege CHIMIA DINTRE DOUĂ PERSOANE.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.