Ora de Sibiu
Știri in direct

Proteste în Piața Victoriei, în ziua Centenarului

377

În ziua în care se sărbătorește Centenarul României Mari, în Piața Victoriei s-au strâns aproape 1.000 de persoane care protestează împotriva felului în care este condusă țara și cer demisia Guvernului. 

Protestatarii spun că Executivul nu face decât să dea legi în interesul unor politicieni care au probleme cu legea.

Sub mesajul „La mulţi ani în UE, România! E timpul să scapi de hoţi!”, pe reţelele de socializare sunt anunţate proteste în în zeci de oraşe din ţară.

„De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători şi onora România şi Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde îşi dorea să fie şi acum 100 de ani: în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleaşi pe care le preţuim şi azi: domnia legii, democraţia, solidaritatea şi libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracţional care a ajuns la conducerea ei şi vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piaţa Victoriei să strigăm două lucruri: La mulţi ani, România! şi Demisia! Această ţară merită mai mult decât un Guvern incompetent şi toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de puşcărie”, se arată în descrierea evenimentului.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...