Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – FC Hermannstadt e pe val – Victorie cu Chiajna – Suntem pe locul șapte!

1.170

FC Hermannstadt a reușit să învingă sâmbătă după amiază pe Concordia Chiajna la TG. Mureș, cu 2-1. Trupa lui Miriuță are 21 de puncte și intră în lupta pentru play off.

Meci deosebit de important sâmbătă la Mureș. FC Hermannstadt avea nevoie de o victorie care să o aducă acolo unde acum cinci etape părea imposibil, respectiv în lupta pentru un loc în play off. Echipa lui Miriuță venea după succesul de la Călărași, iar ’’Tati’’, deși avea trei victorii de când a preluat frâiele Sibiului, nu simțise gustul succesului pe propriul teren.

Meciul cu Chiajna a început cum nu se putea mai bine. Sibiul a deschis repede scorul prin Petrescu (minutul 4), iar apoi a forțat desprinderea. A venit și golul doi, Dandea înscriind cu capul în minutul 27.

Meciul s-a complicat în ultimul minut al primei reprize, atunci când centralul meciului a acordat ușor un penalty oaspeților.

S-a făcut 2-1, scor care a rămas intact și în mitanul secund. Chiajna a forțat egalarea, iar Sibiul a avut și el câteva ocazii.
Nu s-a mai schimbat nimic și FC Hermannstadt a făcut 21 de puncte în clasament, fiind acum pe locul șapte. De remarcat că Miriuță&co au un parcurs excelent în ultimele șase etape, respectiv cinci victorii și un egal.
Runda următoare jucăm marți la Voluntari, un alt meci din care sibienii speră să scoată maximul de puncte.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...