VIDEO – FOTO Paradă militară impresionantă la Arcul de Triumf – Jandarmii, huiduiți de spectatori

0 1.262

Parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală a avut parter de o asistentă de peste 20.000 de persoane venite să admire militarii și tehnica Armatei. La manifestare au defilat aproape 4.000 de militari și specialiști. Jandarmii au fost huiduiți de cei prezenți.

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecție și Pază și Administrația Națională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice și circa 50 de aeronave, între care și aproximativ 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere, au defilat de 1 Decembrie, la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.parada buc 2

Jandarmii huiduiți
Dând curs apelurilor care s-au răspândit pe Facebook înainte de paradă, în momentul în care au trecut mașinile Jandarmeriei, oamenii care asistau la defilare au început să huiduie și s-au întors cu spatele.

parada buc 3Detașamentele de militari străini au fost din Albania, Bulgaria, Canada, Cehia, Croația, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Republica Moldova, Slovacia, SUA, Turcia și Ucraina.

La mulți ani, ROMÂNIA! Parada militară pe sub Arcul de Triumf din București, comentată în direct de Indira Crasnea, alături de colonelul (rez.) Daniel Ilie, fostul comandant al Componentei Operații Speciale a Armatei. Mai multe detalii, aici: https://www.gandul.info/stiri/live-centenar-editie-speciala-parada-militara-bucuresti-comentata-de-indira-crasnea-si-colonel-daniel-ilie-17734441

Publicată de Gandul pe Vineri, 30 noiembrie 2018

parada buc 5
La paradă participat și președintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.