Pregătiți bani mărunți. Automatele stradale Tursib nu dau rest

879

Automatele de vânzare a biletelor Tursib, amplasate în staţiile de călători, au funcţionat cu monede de 50 de bani, bancnote de 1 leu şi bancnote de 5 lei. Constructiv, automatul dădea rest în monede de 50 de bani.

”In ultimul an, ne-am confruntat cu o criză tot mai acută datorată lipsei pe piaţă a monedelor de 50 de bani. S-au căutat tot felul de soluţii împreună cu băncile colaboratoare sau chiar apelând la alte societăţi comerciale care rulează aceste monede. Situaţia a devenit tot mai problematică, astfel încât împreună cu constructorul automatelor s-a ales soluţia ca automatele să funcţioneze doar cu monede de 50 de bani şi bancnote de 1 leu şi să nu mai dea rest.
S-a schimbat softul automatelor pentru a funcţiona pe principiul explicat mai sus şi suntem în curs de schimbare a colantelor de pe aceste aparate. Rugăm clienţii să înţeleagă situaţia şi să pregătească bani exact, când doresc să achiziţioneze bilet de la automatele de vânzare din staţii.”, transmit reprezentanții Tursib.

Bilete Tursib se pot achiziţiona şi de la agenţia şi chioşcurile Tursib, de la colaboratorii noştri (magazine, chioşcuri), care au afişat „Aici se vând bilete Tursib” sau direct din autobuze, cu card contactless sau cu telefonul, utilizând aplicaţia 24pay.

Recomandăm clienţilor să ia în calcul achiziţia de abonamente, acestea oferind o reducere substanţială, în funcţie de numărul de călătorii pe care le fac. Spre exemplu, un abonament lunar costă 65 lei şi se poate călători pe baza lui toată luna, pe orice traseu, un număr nelimitat de călătorii. De 65 lei se pot cumpăra 32 de bilete, deci se pot efectua 16 călătorii dus-întors.

Persoanele care în timpul controlului, nu prezintă un titlu de călătorie valabil, vor fi sancţionate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Diana scrie

    Daca bagi 3 lei si al patrulea nu vrea automatul sa il ia, ce faci? Pierzi autobuzul sau pierzi un leu pentru ca nu da automatul rest sau banii inapoi?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.