Ora de Sibiu
Știri in direct

Un nou lot din autostrada Sibiu – Pitești, scos la licitație – Încă nu există constructor

345

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, a declarat, luni, că „fără acord de mediul nu se va face niciun pas” la proiectul autostrăzii Sibiu-Piteşti. Dacă acordul ar putea fi obținut în decembrie, atunci până la finele anului va fi lansat la licitație și lotul 4.

Potrivit digi24.ro, dacă CNAIR va avea acordul de mediu până la sfârşitul anului, câştigătorii licitaţiilor pentru tronsoanele 1 şi 5 vor fi anunţaţi până în 15 ianuarie 2019.

„Pentru autostrada Sibiu-Piteşti aşteptăm acordul de mediu: Ministerul Mediului ne-a transmis că în această lună îl vom avea. Sunt licitate lotul 1 şi lotul 5 şi, dacă vom avea acordul de mediu în această lună, vom lansa lotul 4, care este cel mai dificil lot din această autostradă. Fără acord de mediu nu facem niciun pas, pentru a evita orice discuţii şi situaţii neplăcute cu Bruxell-ul. Dacă până la sfârşitul anului vom avea acordul de mediu, câştigătorii celor două tronsoane vor fi anunţaţi până în 15 ianuarie”, a spus Neaga.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...