FOTO – Șelimbărul e feeric. S-au aprins luminile de Sărbători

0 1.620

Seara de Moș Nicolae a adus o cadou frumos locuitorilor din comuna învecinată cu Sibiul. Au fost  aprinse luminile și ornamentele speciale de sărbători. Șelimbărul și în satele aparținătoare Veștem, Bungard și Mohu, arată superb.

Iluminatul nu s-a aprins în Șelimbăr mai repede, pentru că Primarul Marius Grecu nu a  considerat oportun ”amestecarea” sărbătorii naționale cu sărbătorile de iarnă. selimbar 24”Am preferat ca drapelurile să fie arborate de 1 decembrie și abia apoi să pornim iluminatul. Așa că Moș Nicolae a venit cu acest cadou pentru comună și sper ca noile instalații să fie pe placul șelimbărenilor”, a spus Marius Grecu.selimbar 21

Pentru anul acesta primăria Șelimbăr a achiziționat sisteme de iluminat noi pentru care a plătit aproximativ 131.000 de lei. ”Eu spun că este mai frumos decât anul trecut, mai ales că avem instalații noi. Sunt așezate pe mai toate străzile, dar intrările în comună și sensurile giratorii au un design special”, spune primarul.

În cele patru localități – Șelimbăr, Mohu, Veștem și Bungard – Bradul de Crăciun a fost adus din pădurea de la Râu Sadului.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA ȘELIMBĂR

”Am adus brazii din pădurea noastră de la Râu Sadului. Nu sunt foarte mari, dar sunt naturali. Toți sunt amplasați în centrul comunei sau al satelor aparținătoare”, spune Marius Grecu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...