Ora de Sibiu
Știri in direct

Se apropie Ignatul – Cât mai costă un porc de tăiat la Sibiu

920

Doar trei săptămâni mai sunt până la începerea sărbătorilor de iarnă. Sibienii au dat startul pregătirilor și se gândesc deja ce cadouri să le dăruiască celor dragi, ce model de brad vor alege, dar și ce bunătățuri vor pune pe masă.

Aceștia au însă de unde alege atunci când vine vorba de carne de porc. În mai toate satele din zonă se găsesc porci de cumpărat. Cei mai muți dintre vânzători oferă cumpărătorilor posibilitatea de a-și alege singuri ce vor, iar câțiva dintre ei oferă și servicii de măcelărie.

Prețurile oscilează între 9 lei și 11 lei kilogramul, iar porcii cântăresc de la 80 de kilograme și ajung până la aproape de 200 de kilograme. Asta însemnând că, dacă sibienii doresc să cumpere unul de 100 de kilograme, vor trebui să scoată din buzunare, în medie, 1.000 de lei.

Există însă mulți sibieni care doresc să aibă carne proaspătă pe masă, de sărbători, însă nu au posibilitatea să ia un porc viu. De aceea, mulți vânzători vin cu o ofertă, și anume, cu încă 200 de lei, mamiferul poate fi tăiat și secționat.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. […] Se apropie Ignatul – Cât mai costă un porc de tăiat la Sibiu […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...