Ora de Sibiu
Știri in direct

Șoferii de pe ambulanță care furau motorină – Responsabili de moartea a opt persoane

2.106

15 angajați ai ambulanței din Corabia se află sub control judiciar, după ce au fost acuzați că, în ultimii trei ani, au furat combustibilul mașinilor cu care mergeau la intervenții. În acest moment, doar doi angajați mai pot veni la serviciu.

Potrivit procurorului de caz, cel puțin opt oameni ar fi murit din cauza șoferilor care ar fi mers prea încet la intervenții, tocmai pentru a consuma mai puțin combustibil. Așadar, toți cei 15 angajați sunt cercetați acum și pentru ucidere din culpă.

Citește aici ai multe despre cum au fost prinși ambulanțierii.

În ceea ce privește descoperirea de personal de care suferă Serviciul de Ambulanță din Corabia, directorul medical spune că a luat deja măsuri în acest sens.

„Am mobilizat conducătorii auto din Serviciul de Ambulanţă din staţia Caracal, din staţia Slatina, am transferat din compartimentul de transport conducători auto cu diplomă de ambulanţier pe urgenţă. Vom acorda ore suplimentare şi se suplineşte activitatea fără să fie perturbată la Corabia. Graficul întocmit pentru luna decembrie va fi respectat întocmai”, a afirmat Radu Nucă, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, pentru news.ro. foto – arhivă

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...